Facebook Instagram sociální sítě

Předstartovní informace

Vážení sportovci, 

v sobotu 21.5. se roztočí kola 17. ročníku WEBER Jičínské50 a tak shrnujeme předstartovní info.

Přihlásit se do závodu a zároveň si vyzvednout startovní číslo si můžete v místě prezentace (Lidické nám. 11) v pátek od 17:00 do 18:00 nebo pak v sobotu od 7:30 do 9:30. Ty samé časy platí pro dětské kategorie, které závodí přímo na náměstí. TAM MAJÍ I V SOBOTU  REGISTRACI !

Parkování je nejlepší za náměstím TADY. 

STARTY BUDOU DVA: v 10:00 trasa 50 km a v 10:15 trasa 25 km 

Trať závodu 25 i 50 km je vyznačena žlutými šipkami na zemi i na stromech a podobně. Aktuální mapa je v sekci "o závodě" . Na trase je oproti roku 2021 pár jiných úseků. První je absence některých trailů v ze sjezdu z Tábora. Bohužel je tam velký polom. Další a hlavní změna je v okolí Zebína při návratu do Jičína. Tato změna se týká 25 i 50 km trasy ! Sledujte bedlivě značení i pokyny pořadatelů. 

Pro nejrychlejší je opět připraveno FABIO PRODUKT kriterium, které je závodem po závodě o zajímavé finanční odměny. 

Každý kdo dorazí do cíle dostane originální medaili. Děti opět dostanou svoje sladké kalorie ve stánku WEBER. Zajímavosti pro všechny též budou ve stáncích Autocentra Jičín, které vypisuje soutěž o půjčení Škodovky. Svoji prezentací jistě nezklame FABIO Produkt, Cyklopoint Jičín a Zaměstnanecká pojišťovna Škoda. DEK půjčovna na vás navalí "těžké stroje" a vše je podkresleno charitativním podtextem jedeme a běžíme pro APROPO Jičín.

Pro všchny je též připraveno občerstvení a nápoje od Rohozce. Podstatné dění bude vidět na velkoplošné TV na které půjdou fotky a videa z trati závodu. 

Užijte si to ve zdraví. Petr Kordík

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři