Facebook Instagram sociální sítě

WEBER JC 5o - pozvánka

WEBER Jičínská 5o – Kristián Hynek si jede pro vítězný hattrick

Poslední květnovou sobotu se koná již 13. ročník WEBER Jičínské5o. Startuje se v 10.00 hodin.

Tento MTB závod si našel místo v diářích nejen jičínských bikerů, ale i mnoha cyklistů v podstatě z celé České republiky. Široké sportovní spektrum od úplných pohodářů až po profesionály. To je peloton, který v roce 2017 čítal bezmála 600 cyklistů.

Mezi hlavní persony patří Kristian Hynek, letošní druhý muž nejslavnějšího bikového etapového závodu v jižní Africe – Absa Cape Epic.  Ten již několik sezon závodí v barvách mezinárodního profesionálního team Topeak-Ergon.  Pokud se Kristiánovi podaří zvítězit, tak na jičínském závodě dovrší vítězného hattricku. Nikdo mu v posledních dvou letech nedovedl konkurovat!

Zkrátka nepřijdou ani fit jezdci, kteří si mohou zajet poloviční trasu 25 km. I na této distanci si užijí krásné scenérie okolí Jičína.

Své možná první závody zažijí děti přímo na Lidickém náměstí.

Úplně nejvíce si diváci užijí při FABIO PRUDUKT kriteriu, které je bitvou pro nejlepší v hlavním závodě. Toto klání začíná v 15.00 hod po benefiční jízdě vozíčkářů sdružených  v organizaci Apropo Jičín.

Připomínáme tedy sobotu 26. 5. 2018. Přihlásit se můžete výhodněji v on-line registraci do pátku 18. května, nebo i případně na místě v den startu.  Veškeré informace jsou na www.jicinska50.cz

Petr Kordík, organizátor

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři