Facebook Instagram sociální sítě

WEBER Jičínská50 - nadupaná startovka

Velmi silná konkurence se chystá na již 15. ročník WEBER Jičínské5o. 

V neděli 6.září se úderem 10 hodiny rozpoutá biková bitva v okolí Jičína. Obhájce loňského prvenství Michal Kaněra bude mít velmi silnou konkurenci. Jména jako Jan Skarnitzl, Michal Bubílek a Jan Strož jsou zárukou kvalitního startovního pole. Všechny jmenované bude chtít zaskočit mistr ČR v cyklokrosu Emil Hekele, který má letos na Jičín jen ty nejlepší vzpomínky. Vždyť 12. ledna získal na jičínské Čeřovce svůj vysněný tilul Mistra ČR. 

Na úplně všechny bikery čeká pozměněná trať, která provede účastníky severním okolím Jičína. Novinkou bude pro všechny úsek na bývalé skládce odpadu pod Zebínem. Cestičky pod Zebínem budou letos nově poprvé zařazeny cca 3 km před cílem. 

Pro nejrychlejší závodníky na trati 50 km je po závodě připraveno krátké Fabio produkt kriterium, které rozdělí další prize money. 

Pro méně zdatné je připravena  trasa 25 km, která je technicky mnohem méně náročná. Svoje závody mají i děti, kteří se vyblbnou na umělých překážkách na Lidickém náměstí.

On - line registrace poběží do páteční 13 hod. Pozor však na limit účastníků!  Tento je stanoven, kvůli známým okolnostem.

 

Ihned po MTB části dne je osdtartován 6. ročník městského běhu. Ten nese název WEBER CITYRUN Jičín. Na trati 5 či 10 km běžci poznají krásná místa pohádkového města. Více na webu závodu. http://www.cityrunjicin.cz/

 

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři