Facebook Instagram sociální sítě

XC - Hlásná Lhota - 17.6. - reportík

XCéčko Hlásná Lhota ... bikový masakr v ráji ... 

No ty bramboráčky, palačinky, pivečko a hlavně vonavé prasátko ..... no prostě reakce jednoho německého bikera na nedělní bikovačku v Hlásné Lhotě ... Asi to hodně zlehčuji, ale myslím, že to byla opravdová paráda, kterou jsme díky Jirkovi Jakubcovi mohli zažít v Hlásné Lhotě. Prostředí, zázemí a hlavně trať. To vše makalo naplno.

Celkem 94 bikerů se přihlásilo v neděli do závodu. Mládež počtem účastníků vyhrála. Škoda, že dospělý bikeři něměli tolik času přijít si zabikovat. Stále si myslím, že by se mělo začínat na malých závodech tohoto typu a až potom jezdit na obrovské závody, kde se využijí zkušenosti z malých akcí. Potom se budete cítit jistější, méně padat a tak dále..

Hlavní závod mužů byl dramatickou podívanou do předposledního kola. Později již Vítek Řehák (Cyklohelios) nedal nikomu šanci. Druhé místo mělo až do konce velký otazník. Pavel Šorf (SK Svojkov Haven) nakonec tento post uhájil a třetí Zbyněk Růžička (SKI Paudera) již pouze kontroloval třetí flek. 

Lenka Fridrichová (GHOST Team) jednoznačně ovládla dámskou kategorii. Druhá Denisa Skrbková (Beko bike team) si s třetí Monikou Klapkovou (BE MANIAX) trochu více mezi sebou zazávodily.

Dle reakcí soudím že to zůčastněné bavilo a mě také...(Jirka Jakubec mi psal, že má vymyšlenou další překážku ...)

foto je: na facebooku https://www.facebook.com/cyklopointcupjicin/

nebo foto od Andrejky Arnoldové

výsledky jsou ZDE

 

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři